Perfektní cestování


Jsem ráda, že mnoho lidí v poslední době cestuje. A vy se asi divíte, proč jsem ráda, že lidé cestují. Já si myslím, že cestování pro lidi je opravdu hodně důležité a je to důležité také kvůli tomu, že lidé alespoň poznávají jinou kulturu a také jiná místa. Takhle lidé alespoň mohou pochopit také lépe sami sebe. Já si myslím, že kdyby lidé byli pouze vždycky jenom na jednom místě, že by to pro jejich dobro asi nebylo vůbec dobré. Já jsem toho příkladem, protože si vzpomínám, když jsem ještě bydlela osm let na jednom místě a nikam skoro jsem nechodila. Bylo to docela hodně takové ubíjející a docela hodně mě to také deprimovalo, že všichni okolo někam jezdili jenom já ne.

Ráda cestuji daleko.

Samozřejmě že v tom také hráli velkou roli finance, protože na cestování jsem neměla opravdu dostatek financí, i když cestování by mě bavilo. A jako malé dítě jsem s rodiči cestovala opravdu hodně, jenomže potom jsem se bohužel zadlužila kvůli tomu, že jsem si vzala půjčku na mobilní telefon a notebook, takže potom samozřejmě mi nezbývaly peníze na cestování. Proto jsem si řekla, že až všechno splatím, tak budu cestovat. Je mi třicet pět let a řekla jsem si, že alespoň třeba dva nebo tři roky budu v kuse cestovat. Chtěla bych to.

Mám ráda přírodu.

Dokonce jsem si také našla partnera, který také chce cestovat, takže máme také společný sen, což je skvělé. Já vím, že protiklady se přitahují, ale když máme třeba společné zájmy, a to ohledně cestování, tak se to vyplatí. To už se stačí jenom domluvit na tom, kam a kdy a jak pojedeme a bude to. S partnerem jsme dohodnuti, že jakmile to bude možné, tak budeme cestovat autem. Máme takový malý karavan, sice není nic moc extra kosmeticky krásný, ale opravdu stačí a prošel nám technickou kontrolou. Co víc si tedy přát? Opravdu se těším, kam naše první cestování. A já předpokládám, že to bude asi opět Maďarsko a nebo Polsko.