Dům v přírodě


Uvažovali jste o tom, kde byste si také už nechali postavit dům? Mnoho lidí si chce nechat postavit dům, ale když se takhle koukám okolo, tak každý člověk se to většinou rozmyslí, protože zjistí, že pozemek na postavení dobu je velice drahý. A když to tak vezmu, tak opravdu vyjde pozemek snad dvakrát dráž než samotná stavba domu. Než třeba samotná hrubá stavba domu. Je to docela takové smutné a přijde mi to také nespravedlivé. Proč bych dávala za pozemek několik milionů, když potom třeba stavba domu vyjde na jeden milion? To je potom takové nelogické.

Dům v přírodě bych chtěla.

Proto je nejlepší, že když si chcete postavit dům, abyste třeba měli už zděděný majetek. Nějaký pozemek. To nikdy samozřejmě není na škodu. Já sama jsem kdysi zdědila opravdu veliké pole. Chtěla jsem si tam nechat postavit dům, ale bohužel to nešlo. Prý tam vůbec nebyly žádné inženýrské sítě, to jsem vůbec ani netušila, že některé inženýrské sítě existují. A měla jsem za to, že si vlastně dům můžu postavit úplně, kde chci třeba i v lese nebo u rybníka nebo kdekoliv. Já jsem vždycky chtěla mít postavený dům někde na vesnici, třeba klidně i kousek od pole anebo od lesa.

Kde by se vám líbilo bydlet?

Protože chci být s přírodou, já hodně souzním s přírodou a přírodu respektuji. Chtěla jsem, abych měla kousek přírodu, abych třeba otevřela dveře nebo okno od domu a ihned bych tam měla nějakou přírodu. Už jsem se tam úplně viděla. Taky jsem si myslela, že pozemek někde u lesa bude levnější. Ovšem ale to byl omyl. Mě to přišlo snad ještě dráž, než kdybych si třeba koupila někde pozemek u města. Takže jsem byla z toho opravdu hodně zhrozena. Moji rodiče mi říkali, že si mám raději našetřit nějaké peníze a koupit si raději malý byt. Jenomže bych si tam vůbec nechtěla. O bytu jsem nechtěla ani slyšet a už vůbec jsem nechtěla slyšet o tom, že bych někde v malém bytě musela platit nájem.